BEAUTY PEEL

Vill du göra en effektfull, resultatinriktad ansiktsbehandling med naturliga ingredienser? Herbs2peel är en framgångsrik, beprövad och naturlig peelingmetod gjord av rena örter för hudföryngring och hudförbättring. Hela kompositionen är helt fri från kemiska ämnen, syntetiska bindemedel och slipmedel, utan några toxiska biverkningar. Blandningen av örter innehåller bl a proteiner, kolhydrater, vitaminer, enzymer, phytohormoner, mineralsalter, tanniner och spårämnen. Metoden innebär en kortare eller längre massage med blandningen av örter och gel/lotion som tillåts arbeta sig ner i huden för att frisätta sin hela potential.

B-peel – Beauty Peel
Snabb effektiv cellförnyelse och uppfräschning. Passar de flesta hudtyper och ger hudföryngring och hudförbättring. Kombineras i flera olika kurer och program. Ingen återhämtningstid krävs och kan göras året om.

Herbs2peel metoden B-peel lämpar sig som enstaka behandling. Men ger bäst resultat vid en serie om 4-6 st en gång i veckan. Din hudterapeut ger vid konsultationen en guide om hur kuren läggs upp. Vilka delar som kan behandlas och i vilken ordning som passar dig bäst.

C-peel – Corrective peel
Korrigerande peel för dig med grov hy, solskador, postinflammatoriska hyperpigmenteringar, melasma, åldrande hud med linjer och rynkor, ärr m.m. Vi använder ekologiskt odlade örter, där resultatet ger sig till känna redan efter första veckan. C-peel är ett naturligt växtbaserat alternativ till dig som vill nå resultat och varaktigt förändra din hud. Konsultation krävs innan behandling och ingår i priset. Fem dagars återhämtning. Inget för en känslig hud.

Vilken ansiktsbehandling med örter som passar dig och din hud bäst avgörs av hudterapeuten. Varmt välkommen till Beautéstry klinik i Nykvarn.


.

Se lediga tider och boka här