Varför använda peeling & mask?

Varför din hy mår bra av att använda peeling och mask:

En peeling tar skonsamt bort döda hudceller, mjukgör och ger huden ny lyster samt jämnar ut rynkor och minskar pormaskar och porer. Peeling används 1-2gg i veckan och helst med en efterföljande mask då huden är som mest mottaglig för näring och vitaminer. Varje mask i sig ger olika effekter, t.ex anti-aging, minskar orenheter, ger fukt, lugnar mm. Generellt tillför alla masker huden näring, jämnar ut och stärker upp.

Det grymma med MARIA ÅKERBERG peelingar och masker är att med rätt kombination förstärker dom varandra och går alltså att använda tillsammans genom att applicera på varandra. Det ger mer effekt och förkortar själva tiden, perfekt för dig som känner att du inte har så mycket tid men vill ha resultat. Alltså, på med peeling, massera in i någon minut, ovanpå den lägger du masken och låter verka medans du gör andra sysslor. (Vissa går även utmärkt att sova i och skölja av på morgonen).

Hör av dig till mig för mer info och rådgivning om vilka produkter som går att kombinera och vad som passar din hud bäst!

 

/ Stephanie