Vad har du för hudvårdsrutin?

Känner du dig nöjd med det du använder i dagsläget? Eller skulle du vilja ha tips och råd angående vad som är bäst lämpat för din hy – då är du alltid välkommen in till mig, Stephanie/ Hudterapeut på Salongen och få rådgivning. Eller så kan du även skicka en fråga om du har några funderingar gällande hudvård.

Jag vill veta vad jag använder på min hud och vad produkterna innehåller. Därför väljer jag MARIA ÅKERBERG sortiment som är rena och ekologiska produkter. Som hudterapeut uppmanar jag dig till att vara kritisk och alltid titta på innehållsförteckningen innan du väljer dina produkter. Huden är ditt största organ och tar upp ungefär 60% av de ämnen du lägger på, därför är ett råd att granska dina hud-, och hårdvårdsprodukter samt makeup.

Bry dig om dig själv och använd MARIA ÅKERBERG deepskin organics, produkter för hela familjen.

/ Stephanie