För en lugn & harmonisk baby

En bebis hud är skör och ska skötas försiktigt. MARIA ÅKERBERG produkter innehåller enbart naturliga ingredienser som är skonsamma mot bebisen. Självklart UTAN mineralolja, silikoner, parfymer, färgämnen och konserveringsämnen.

Baby Wash – en mild och vårdande rengöring med kokos och majs för både kropp och hår.

Baby Oil – en kroppsolja som även går bra som rengöring och att ha i badet. Passar den mest känsliga och torra huden, även bra mot skorv.

Baby Lotion – en mild lotion med lavendel och ros som passar både ansikte och kropp. Återfuktar, minskar irritation och skyddar huden.

Baby Care – en mjukgörande fet salva som passar hela familjen. Till röda barnrumpor, torra fnasiga kinder eller till hela kroppen. Skyddar huden mot uttorkning, kyla och vind.

”För en lugn och harmonisk baby” rekommenderas alltid att variera mellan produkter och tänka lager på lager för att ditt barn ska få både fukt och fett i lagom mängder. I dessa kalla vinterdagar vill jag tipsa om att lägga på ett lager med Baby Care på de torra och mest utsatta partierna (ex kinderna) innan ni går utomhus då den skyddar mot kylan. Samt Baby Lotion tillsammans med Baby Care ovanpå under natten för att låta huden återuppbyggas.

Alla bebisar/barn är olika och kan behöva olika hudvård därför är du välkommen att höra av dig till mig för frågor och rådgivning!

 

/ Stephanie