Fillers & Botox

Fillers och Botox på BEAUTÉSTRY i Nykvarn

Våra behandlingar utförs av Kristin Klangsell som är en certifierad injektionsbehandlare och legitimerad sjuksköterska sedan 2007.

”Jag har alltid haft ett brinnande intresse för skönhet, för mig är det oerhört viktigt att det arbetet jag utför är naturligt och säkert. Mitt mål med mina behandlingar är inte att förändra utan förstärka klientens drag. Jag ställer otroligt höga krav på mig själv som behandlare och vill alltid leverera de bästa resultaten till mina klienter. ” Kristin

FILLER

Fillers har många användningsområden, bland annat vid ansiktskonturering, läppförstoring, behandling av djupa rynkor. Behandlingen går snabbt, resultatet ser du omedelbart, dessutom är konvalenstiden begränsad. Resultatet av en fillerbehandling innebär ett fylligare, slätare och fräschare utseende. Vi arbetar endast med kvalitetssäkra filler märken, samtliga varumärken är baserade på hyaluronsyra och är icke-permanenta. Hyaluronsyra som finns i fillers hittas även naturligt i människokroppen, dock bryts ämnet ner över tid, detta innebär att hyaluronsyra som injiceras via fillers bryts även den successivt ner med tiden.

BOTOX

Botox är en behandling som ger dig ett naturligt resultat när behandlingen är väl utfört, du får ett ansikte som ser fräscht och utvilat ut.  Medlet har många användningsområden, du kan bland annat behandla ”argrynkan”, kråksparkar runt ögonen samt pannan mm.

Botox är ett läkemedel och arbetar genom att begränsa nervimpulser och det är endast rynkor som orsakas av överaktivitet i muskulaturen som kan behandlas. Detta innebär att rynkor som orsakas av exempelvis slapphet i huden inte kan behandlas. Rynkbehandling med botox är generellt ganska enkel och smärtfri. Behandlingen genomförs genom att ett antal utvalda små injektioner görs i musklerna strax under huden med en tunn nål. Behandlingen går relativt snabbt att utföra och smärtan är minimal. Resultaten av en botox behandling syns normalt sett fullt ut efter 7-14 dagar.Effekten av behandlingen kvarstår ca 3 månader.

Inför din behandling

  • Du får inte vara gravid eller ammande
  • Du får inte ha någon muskel- eller nervsjukdom
  • Du får inte vara allergisk mot Botulinumtoxin typ A

Vid frågor är du välkommen för konsultation!